Moderna poslovna rješenja

Za uspješno upravljanje poslovanjem neophodno je imati pravovremene i stalno dostupne informacije uz kvalitetnu savjetodavnu podršku.

E-računovodstvo
Radom na istoj bazi podataka omogućavamo vam pristup računovodstvenom programu, unošenje podataka i evidentiranje poslovnih promjena na svakodnevnoj bazi.
Sinkronizacija rada s računovodstvom doprinosi učinkovitosti i unapređenju vaših poslovnih procesa. Brza dostava i mogućnost trajne pohrane računovodstvene dokumentacije u digitalnom obliku osiguravaju brži protok dokumentacije sa znatnim financijskim uštedama njene izrade, slanja i arhiviranja.
Jednostavna digitalizacija poslovanja

Uz našu podršku digitalizacija poslovanja je jednostavna, a prelazak i prilagodba na novo programsko rješenje brzi su i učinkoviti.

U skladu s vašim potrebama, konzultiramo vas prilikom odabira softvera, prilagodbe programskih postavki i definiranja izvještaja za menadžment. Kroz trajni ili povremeni oblik suradnje osiguravamo podršku u korištenju programskog rješenja i automatizaciji sustava.
Prava informacija u svakom trenutku
Pristupom na zajedničku bazu podataka omogućen vam je potpuni uvid u vaše poslovanje, poslovne knjige i financijske izvještaje 24/7.

Pohrana cjelokupne dokumentacije i računovodstvenih evidencija na istoj bazi podataka omogućava vam lakše pronalaženje potrebnih informacija, uvid u analize poslovanja i mjesečne izvještaje za menadžment.
Računovodstvo na daljinu omogućava uvid u poslovne rezultate u stvarnom vremenu.

Podrška u digitalnoj transformaciji poslovanja
Kvalitetan računovodstveno-informacijski sustav uvjet je za uspješno poslovanje, razvoj i opstanak na tržištu. U suradnji s partnerskom tvrtkom Saop d.o.o., pružamo vam podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja.

Pružamo konzultantske usluge poduzetnicima koji žele unaprijediti poslovanje uvođenjem naprednih tehnologija.
Kao posrednici pri implementaciji novih softvera, ovisno o individualnim potrebama i specifičnostima poslovanja, pomažemo vam u definiranju programskih zahtjeva, postavljanju sustava i identificiranju potrebnih izvještaja.

Najbolje poslovno rješenje
Znatna prednost digitalizacije poslovanja rad je na istoj bazi podataka. Naša programska rješenja vam omogućuju povezanost s računovodstvom 24 – 7. Osiguravamo vam ažurno unošenje podataka, evidentiranje poslovnih promjena i uvid u financijske izvještaje.

U suradnji s partnerima organiziramo osnovnu obuku vaših djelatnika za nove tehnologije i sistem rada.
Pružamo osnovno postavljanje softvera s odabranim modulima i otvorenom bazom podataka za unos knjigovodstvenih evidencija
Prema vašim potrebama definiramo kontni plan, postavljamo profitne centre i kreiramo postavke izvještaja za potrebe menadžmenta.

Radom na istoj bazi podataka omogućen vam je pristup računovodstvenom programu preko kojeg se vrši razmjena dokumentacije između vaših dislociranih poslovnih jedinica međusobno i između vas i računovodstva.
Rad na istoj bazi podrazumijeva unos podataka i evidenciju u oba smjera, što znatno racionalizira poslovanje. Ovo poslovno rješenje vam omogućava uvid u dnevno ažurirane izvještaje i analize koji su osnova za donošenje poslovnih odluka i izradu projekcija poslovanja.