KANCELARIJA d.o.o. za
porezno savjetovanje

Naša poslovna suradnja započela je u tvrtki koja se bavila uslugama računovodstva te održavanjem i implementacijom softvera. Kroz zajednički rad stekle smo iskustvo u poduzetništvu, računovodstvu i porezima te primjeni modernih informatičkih tehnologija u računovodstvu.

Nakon višegodišnjeg timskog rada, 2015. godine osnovana je Kancelarija d.o.o. koja je prerasla u tvrtku Kancelarija d.o.o. za porezno savjetovanje.

Naša je najveća vrijednost snažan i profesionalan tim koji modernim pristupom računovodstvu prihvaća i spremno savladava sve izazove.

Dora Tripalo i Zoja Stevović

DORA TRIPALO mag. oec.
ovlaštena porezna savjetnica

Magistra ekonomije, smjer Računovodstvo i revizija na Ekonomskom fakultetu u Splitu (2012.g.) Ovlaštena porezna savjetnica pod brojem ovlaštenja 04-78-1/20. Područje zanimanja: porezno savjetovanje, porezne analize i planiranje, izrada poreznih prijava.

E. dora.tripalo@kancelarija.hr

ZOJA STEVOVIĆ dipl. oec.
direktorica

Diplomirana ekonomistica, smjer Računovodstvo na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (2006. g.). Područja zanimanja: sinergija informatike i računovodstva, analiza financijskih izvještaja i procjena stanja tvrtki, uloga i primjena novih programskih rješenja u tvrtkama.

E. zoja.stevovic@kancelarija.hr

OGNJEN STEVOVIĆ
odvjetnik
Diplomirani pravnik i odvjetnik s dugogodišnjim iskustvom u privatnom sektoru. Naš višegodišnji vanjski suradnik i stručna pomoć u pravnim pitanjima, posebice iz područja radnog, trgovačkog i obveznog prava.