Porezno savjetovanje

Kvalitetno upravljanje porezima i poreznim rizicima neophodno je kako biste optimizirali svoje poslovanje i porezne obveze.

Porezno savjetništvo djelatnost je kojom se osigurava pravilna primjena poreznih propisa, uređena Zakonom o poreznom savjetništvu.

Savjetujemo vas o svim poreznim pitanjima i kontinuirano pratimo kroz poslovanje.

Dora Tripalo, ovlaštena porezna savjetnica

Prava informacija

Sustavno pratimo izmjene i dopune zakona i propisa kako bismo vas pravovremeno obavijestili o svim bitnim novostima u oporezivanju.

Više...

Uvodimo vas u poreznu terminologiju i procedure, upoznajemo s poreznim sustavom i zakonodavstvom kako bismo vam pojednostavnili poslovanje i olakšali snalaženje u mnoštvu propisa.
Posebnu pažnju pridajemo povjerljivosti svih vaših podataka, strogo se pridržavajući odredbi Zakona o čuvanju poslovne tajne.

Stalna podrška

Usklađenost poslovanja sa zakonodavnim okvirom: osiguravamo vam podršku za propisno vođenje računovodstvenih i poreznih evidencija.

Više...

Za učinkovito funkcioniranje internog računovodstva, minimiziranje pogrešaka i unapređenje rada, bitno je imati profesionalnu podršku u provedbi računovodstvenih i poreznih propisa.

Savjetujemo vas o tekućim poreznim pitanjima i izrađujemo porezne prijave.

Najbolja porezna rješenja

Kako biste pronašli optimalno porezno rješenje i ostvarili porezne uštede analiziramo vaše poslovanje i formiramo paket usluga prema individualnim potrebama.

Više...

Poznavanje poreznih propisa ključ je dobrog upravljanja porezima i poreznim rizicima čime se postiže optimiziranje poreznih obveza. Usluge savjetovanja pružamo kroz kontinuiranu podršku kao i u obliku povremene poslovne suradnje.

Stručna pomoć 

Olakšavamo vam komunikaciju s Poreznom upravom, pomažemo u poreznom nadzoru i drugim poreznim postupcima pred poreznim tijelima.

Više...

Pružamo vam stručnu pomoć u postupcima pred Poreznom upravom, izražavamo mišljenja, odgovaramo na upite i organiziramo konzultacije.

Savjetujemo vas i pratimo prilikom pokretanja i trajanja postupka (razreza poreza, poreznog nadzora, ovršnog postupka, dokazivanja izvora imovine…). Nakon donošenja poreznih akata pružamo vam pomoć podnošenjem pravnih lijekova i stručnim pomaganjem u sudskim sporovima.

Zainteresirani ste za suradnju?