Outsourcing

Usmjerite se na glavne poslovne aktivnosti i poboljšajte efektivnost poslovanja s jednim od naših modela outsourcinga, uz zadržavanje nadzora i kontrole.

Outsourcing usluga vam omogućava znatne uštede troškova administracije i softvera te bržu prilagodbu novim propisima, zakonima i tehnologijama.

Računovodstvo u cloudu
Omogućavamo vam povezivanje s računovodstvom na daljinu putem web-a, u bilo kojem trenutku.

Računovodstvo u cloudu vam osigurava rad na istoj bazi podataka; jednostavniju izradu dokumenata i automatizaciju procesa.

Iskoristite sve prednosti poslovanja sa što manje papirologije: dostavljajte nam račune preko mobilne aplikacije i pretinca za dokumente. Olakšajte samostalnu izradu izlaznih računa i putnih naloga te pregledajte izvještaje o svom poslovanju u svakom trenutku.

Outsourcing plaća
Naš model vanjskog obračuna plaća osigurava vam ispravne i zakonski usklađene obračune plaća kao i tajnost podataka.

Bez obzira na to u kojem softveru i na koji način vodite svoje računovodstvo, outsourcing plaća vam omogućava znatne uštede vremena i novca.

Model vanjskog obračuna plaća pružamo kao samostalnu i odvojivu uslugu, koristeći naša programska rješenja.

Sve evidencije i obračuni sigurno su pohranjeni na našem serveru što vam osigurava diskreciju podataka i dislociranje svih informacija o plaćama van tvrtke.

Usluga prilagođena vašim potrebama

Za učinkovito funkcioniranje internog računovodstva, neophodna je profesionalna savjetodavna podrška i suradnja.

Pružamo podršku vašim administrativnim i knjigovodstvenim poslovima. S omogućenim pristupom na istu bazu podataka kontroliramo knjigovodstvene evidencije i provedbu računovodstvenih standarda kako biste minimizirali pogreške i unaprijedili rad.

Izrađujemo obrasce za institucije i kreiramo izvještaje za menadžment. Zajedno s uslugama profesionalnog računovodstva vršimo poslovno i porezno savjetovanje čime kreiramo najbolje cjelovito poslovno rješenje.