Softverska podrška

Moderne informatičke tehnologije olakšavaju svakodnevno poslovanje tvrtke i neophodne su za konkurentnost i opstanak na tržištu.

U suradnji s tvrtkom Saop d.o.o iz Zagreba, klijentima omogućavamo da odaberu moderna programska rješenja Minimax i iCenter.

Napredni ERP sustavi omogućuju nesmetanu povezanost našeg računovodstva i vašeg poslovanja, jednostavnu dostavu dokumentacije, pristup podacima i uvid u izvještaje.

Minimax

Za vođenje računovodstva u cloudu koristimo program Minimax, moderan alat za brz unos podataka i detaljnu analizu poslovanja. Minimax je odlična komunikacijska platforma za razmjenu dokumentacije i informacija između vas i računovodstva bez obzira gdje se nalazite.

Pristupom pretincu za dokumente omogućavamo dostavu i arhiviranje cjelokupne dokumentacije u digitalnom obliku. Komunikacija i knjiženje poslovnih događaja obavlja se na istoj bazi podataka te vam je u svakom trenutku dostupan pregled izvještaja (račun dobiti i gubitka, bilanca stanja, otvorene stavke).

Više na: minimax.hr

ERP poslovno informacijski sustav

ERP poslovno-informacijski sustav iCenter programsko je rješenje za naše usluge vanjskog računovodstva malih i srednjih tvrtki. Informacijski sustav iCenter u potpunosti je prilagođen poslovnim procesima tvrtki bez obzira na njihovu kompleksnost.

iCenter je programsko rješenje koje omogućava istovremeni rad administracije i računovodstva, na istom serveru i na istoj bazi podataka.

iCenter je jednostavan za korištenje i omogućava definiranje različitih razina pristupa čime se osigurava tajnost i sigurnost podataka. Djelatnici mogu koristiti i imati uvid u samo njima bitne dijelove informacijskog sustava. Razine pristupa kojima se omogućava korištenje i uvid u određene dijelove poslovanja mogu se definirati i za računovodstvo i za menadžment.
Programski moduli knjiga pošte (za dostavu i pohranu dokumentacije), kadrovska evidencija (evidencija matičnih podataka, evidencija prisutnosti, evidencija radnog vremena) samo su neka od rješenja koja ubrzavaju protok informacija i olakšavaju razmjenu dokumentacije.